Casus 20111351, Pleuritis

Mevrouw, 50 jaar, met terugkerende ontsteking van het longvlies (pleuritis). Mevrouw had nog een aantal klachten maar de terugkerende pleuritis was ernstig. Mevrouw kreeg een homeopatisch middel mee welke ze kon innemen mocht de pleuritis de kop op steken. Onder haar eigen verslag.

—– Original Message —–
From: L
To: Paul Stollman
Sent: Monday, September 05, 2011 11:07 PM
Subject: Pleuritis

 

Hallo Paul,

 

Al vele jaren word ik zeker twee maal per jaar verrast door een pleuritis. Ik herken de voorbodes intussen feilloos.Tegenwoordig heb ik de noodzakelijke medicatie altijd bij me, zodat ik op tijd kan ingrijpen. Het belangrijkste ingredient is prednison.

 

Ik heb het aan de homeopaat, die me behandelt, voorgelegd. Hij heeft me korreltjes gegeven waar ik mee moet starten als het gaat doorzetten. Eerlijk gezegd kon ik me niet voorstellen dat die korreltjes hetzelfde resultaat zouden kunnen hebben als de kuurtjes van de longarts.

 

Erg lang hoef ik niet te wachten om het uit te kunnen proberen. En ik waag het er op. De pijn zakt al snel en verdwijnt daarna binnen afzienbare tijd. De volgende dag merk ik nauwelijks nog iets en de pijn verdwijnt in de loop van de dag.

 

Fantastisch. Wat ik er wél bij moet zeggen is, is dat ik dan niet meteen moet stoppen, dan blijft het zeuren, maar nog even doorgaan. Het resultaat is geweldig!! En het scheelt een hoop prednison. Wat wil je nog meer.

 

Hoop dat je hier iets aan hebt. Je kunt het zo nodig naar wens aanpassen.

 

Met vriendelijke groet,

L.

  

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl