Casus 101042, Verhoogde leverwaarden (2)

Jongeman, 37 jaar met verhoogde leverwaarden toevallig ontdekt. Pat. gebruikt al langer antihistaminica en was ooit gevaccineerd voor hepatitis A en B. Monospot was negatief. De behandeling bestond uit het ontstoren van de vaccinaties, een constitutionele behandeling waarvoor een homeopathisch middel werd voorgeschreven op enkele opvallende specifieke klachten.

Daarnaast werd de lever zelf aangepakt door gebruikmaking van enkele tincturen die hun effectiviteit in de geschiedenis bewezen hebben.  De behandeling werd ook ondersteund met guasha. Op de labuitslagen hier beneden is af te lezen dat de leverfuncties gedaald zijn sinds start van behandeling. De labuitslagen van 9-2-2010 zijn de oudste waarna de behandeling begon, de bovenste labuitslagen dd. 6-4-2010 zijn enkele weken na aanvang behandeling, het Gamma GT is gezakt van 176 naar 108 en het ALAT van 104 naar 46.

Copyright www.homeopathieroermond.nl 2010 verhoogde leverwaarden homeopatisch behandeld

   

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl