Diagnose en behandeling van PVS

Diagnose en behandeling van het Post Vaccinaal Syndroom (PVS)

In deze praktijk wordt eerst een anamnese afgenomen. In dit uitgebreide vraaggesprek wordt de aard van de klachten geïnventariseerd. Er wordt gekeken of er een relatie in ontstaan is na een vaccinatie. Daarna wordt via EAV gekeken of deze diagnose bevestigd kan worden en welke vaccinatie het probleem is.

De behandeling vindt plaats door het inzetten van gepotentiëerde vaccins. Deze worden in vier opvolgende sterktes gedurende vier dagen voorgeschreven. Een verergeringsreactie kan optreden waarbij de meest voorkomende reactie koorts is welke in vrijwel alle gevallen vanzelf verdwijnt. Verergeringsreacties reacties kunnen, indien nodig, worden behandeld.

Kort samengevat doorloopt men het volgende proces:

Na deze behandeling kan een constitutionele behandeling raadzaam zijn.

Casus 9 (gedragsstoornissen, terugval in ontwikkeling)

Na de DTP-prik van vier jaar krijgt Lisette een enorme terugval in haar ontwikkeling ondanks de preventie met DTP 200K twee dagen voor de vaccinatie en dezelfde dag nog na de vaccinatie: ze gaat weer slecht eten, is heel moe en valt terug in een babygedrag: ze brabbelt, wil ‘gevoerd’ worden en wil weer uit een flesje drinken. Ze is hangerig, ligt veel op de grond, heeft weer een enorme behoefte aan knuffelen en is overgevoelig voor pijn. Ze krijgt een hele serie DTP 30K, 200K, MK en XMK in vier dagen, waarop de klachten weer volledig verdwijnen en zij zich verder weer voorspoedig ontwikkelt.

   

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl