Informatie praktijk

Mijn naam is Paul Stollman en ik ben in 1969 ter wereld gekomen in Roermond. In 1998 ben ik gestart met een beroepsopleiding Klassieke homeopathie, deze heb ik in 2004 afgerond. Daarvoor heb ik de diploma’s A-verpleegkundige en anesthesieverpleegkundige behaald.Door mijn werk in het ziekenhuis, kwam ik vaker in aanraking met patiënten die met goed resultaat, behandeld werden door de klassieke homeopathie. Alhoewel ik in eerste instantie sceptisch tegenover homeopathie stond, was mijn interesse groot genoeg om er toch het een en ander over te lezen. Mijn interesse werd steeds groter zodat ik besloot de 6 jarige studie tot Klassiek Homeopaat te gaan volgen. Het combineren van mijn werk in de reguliere geneeskunde met de alternatieve geneeskunde, is een waardevolle combinatie.

Tevens heb ik mij verdiept in de EAV en bioresonatie. Dit zijn twee zeer welkome aanvullingen in mijn praktijk.

In mijn praktijk maak ik tevens gebruik van ortho-moleculaire preparaten. Dat zijn preparaten op basis van bijvoorbeeld vitaminen, mineralen, vetzuren die van belang zijn bij het herstel. Voor de behandeling van diverse welvaartsziekten is het gebruik van supplementen onontbeerlijk.

2017_3_3

Ik ben ingeschreven bij de beroepsvereniging: Nederlandse Vereniging voor Klassiek Homeopaten .

Consulten
De praktijk is aangesloten bij een beroepsvereniging waardoor de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars. U kunt het consult direct na afloop betalen.

  • Eerste consult : € 125,-
  • Eerste consult kind* : € 85,-
  • Vervolg consult : €57,50
  • * :  kind t/m 12 jaar

Consulten op Afstand:
Sinds kort zijn afspraken op afstand ook mogelijk. Deze consulten geschieden per beeldverbinding (Zoom) of telefonisch. Let er wel even op of uw zorgverzekeraar deze afspraken vergoed. Metingen zijn niet mogelijk indien u niet fysiek aanwezig bent maar dat spreekt voor zich. Consulten op Afstand dienen vooraf te worden voldaan.

  • Zoom of Tel. afspraak Eerste consult : € 99,- (vooraf te voldoen)
  • Zoom of Tel. afspraak Vervolg consult : €55,- (vooraf te voldoen)

Consulten alleen volgens afspraak
Bij afzeggen binnen 48 uur of niet verschijnen op consult, wordt de normale consultprijs berekend.

Splitsen van rekeningen:
Wij willen er u op wijzen dat het niet toegestaan is om consulten op andere namen uit te schrijven of te “splitsen”, dit is frauduleus en hieraan wordt geen medewerking verleend.

Adres praktijk
Groenlijf (1e etage)
Julianalaan 36 A
Roermond
Tel. 0475 334633 of email

Openingstijden:
Dinsdag, en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag van 8.00 uur tot 12.30 uur.

Openbaar vervoer
De praktijk is makkelijk met het openbaar vervoer. Meer informatie vindt u op de website van Veolia.

Deze praktijk is aangesloten bij :
Nederlandse Vereniging Klassiek Homeopaten
SCAG: Geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

logo-scag  

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl