Behandelcasuïstiek

Er zijn mensen die grote vraagtekens zetten bij alternatieve therapieën. Daarom ben ik in juli 2007 gestart met het plaatsen van enkele voorbeelden van behandelingresultaten. Natuurlijk is het niet zo dat elke klacht altijd 100%succesvol behandeld wordt of kan worden maar voor een groot aantal geldt dat wel. Vaak wordt geduld beloond, soms niet.

De onderstaande beschrijvingen en foto’s zijn geplaatst met toestemming van de patiënt. Uiteraard betreft het veel huidaandoeningen omdat deze mooi te fotograferen zijn, ziekten aan de binnenkant van het lichaam zijn natuurlijk niet fotografeerbaar. De foto’s zijn niet bewerkt qua kleur, contrast, brightness etc., onderlinge verschillen kunnen ontstaan door een andere lichtinval of het gebruik van verschillende camera’s en/of formaten. Alternatieve therapieën krijgen zeer weinig tot geen budget voor het doen van onderzoek en te kunnen aantonen dat deze therapieën zinvol kunnen zijn. Deze pagina moet u derhalve niet beschouwen als reclame voor de website maar als reclame voor gedegen alternatieve therapieën en homeopathie in het bijzonder.

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van de onderstaande casuïstiek te downloaden, verveelvoudigen en /of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl. Bij misbruik zal aktie worden ondernomen.

Klik hier voor een lijst met casussen

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl