Een bioresonantiebehandeling

Toestemming plaatsing verleend door www.kindling.nl De bioresonantie-therapie gaat ervan uit dat het menselijk lichaam als zender en ontvanger op kan treden van electromagnetische trillingen. In de bioresonantie-therapie worden deze afgifte en opname van trillingen gebruikt voor de diagnose van de energetische toestand, het testen van medicamenten etc. en voor de behandeling. Trillingen planten zich voort in de ruimte (denk aan geluid). De trillingen van het menselijk lichaam dus ook. Via electroden worden de trillingen van de patiënt opgenomen en met behulp van kabels in het apparaat geleid. Omgekeerd kan het apparaat trillingen terugzenden naar de patiënt. Het menselijk lichaam zendt verschillende trillingen uit, iedere cel, weefsel, orgaan heeft zijn eigen specifieke trilling, samen vormen zij het individuele trillingsbeeld van de persoon. Een persoon zendt harmonische trillingen uit. Bij zieken wordt het trillingsbeeld verstoord door trillingen van bijv. bacteriën of pesticiden. Deze ziekmakende (pathogene) of ziekelijke (pathologische) trillingen zijn disharmonisch. Het doel van de therapie is deze disharmonische trillingen af te bouwen. Dit kan door ze in spiegelbeeld, oftewel geïnverteerd toe te dienen. Hierdoor worden de disharmonische trillingen verminderd of zelfs gewist. Niet alleen de geinverteerde disharmonische trillingen van de patiënt zelf kunnen op deze manier toegediend worden, maar ook die van lichaamsvreemde stoffen zoals allergenen en pesticiden. Door niet alleen de disharmonische trillingen geïnverteerd toe te dienen, maar ook de harmonische trillingen versterkt toe te dienen, wordt de zelfgenezingskracht versterkt.

Simpel gezegd:
Simpel gezegd komt het er op neer dat u aan een bioresonantie apparaat wordt aangesloten. Dit apparaat kan een standaard, voorgeprogrammeerde behandeling doen. Bijvoorbeeld het programma “migraine”  of “sinusitis” dat deze klachten moet verminderen. Het apparaat onderzoekt daarbij uw eigen trillingen (de trillingen die u zelf uitzendt). Als deze trillingen normaal zijn, gebeurt daarmee niets, als de trillingen niet in orde zijn, worden ze gecorrigeerd. Daarnaast kunnen allergenen worden geëlimineerd. Bijvoorbeeld als u aan hooikoorts lijdt, dan worden de specifieke pollen waarvoor u allergisch bent geïnverteerd cq. geëlimineerd. Weer een andere aanvulling is het elimineren van toxinen (giftige stoffen). Dit allemaal via de electroden die u meestal in handen dient te houden. Van de behandeling voelt u doorgaans niets tot kleine trillingen in uw handen/armen. Een behandeling duurt 5 tot 20 minuten. Om de juiste informatie aan het apparaat te verstrekken, kan het nodig zijn wat speeksel, urine, of bloed te gebruiken. Meestal wordt er alleen speeksel gebruikt en bloed wordt alleen afgenomen indien u daartegen geen angst of bezwaar heeft. Het gaat dan om enkele druppels. Behandeling is mogelijk tegen veel klachten.

Toestemming plaatsing verleend door www.kindling.nl

Therapieën & en diagnosmethoden
Wat is bioresonantie ?
Een bioresonanitebehandeling
Behandelmogelijkheden bioresonantietherapie
Wetenschappelijk bewijs bioresonantie

   

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl