Baarmoederhalskankervaccinatie

De baarmoederhalskankervaccinatie is omstreden. Hieronder een tekst van Desirée Röver en meer informatie.

Laatste actuele informatie klik hier.

Video:

HPV vaccinatie informatie

Baarmoederhalsvaccinatie jonge meisjes ?

Dagblad De Limburger 21 april 2009
Reactie op berichten in de media

www.verontrustemoeders.nl

Website verontrustemoeders

Meer antwoorden voor ouder en meisjes van 13 tot 16 jaar dan hier beneden beschreven, klik

hier

HPV vaccinatie dossier bron NVKP

Wat te doen bij klachten na baarmoederhalskankervaccinatie (bv. met Gardasil of Cervarix). Er kan een zg. post-vaccinaal syndroom ontstaan. Klik hier voor meer informatie.

Baarmoederhalskanker

Baarmoederhalskanker

Antwoorden voor ouders en meisjes van 13 tot 16 jaar na de oproep voor het HPV-vaccin Cervarix (humaan papillomavirus typen 16 en 18)

door Désirée L. Röver
medisch research journalist, en auteur van het boek
Baarmoederhalskanker, HPV-vaccins als een ’deus ex vagina’
(Ankh Hermes, mei 2009, ISBN 978.90.202.0327.1)

In Nederland wordt per september 2009 via het Rijksvaccinatieprogramma aan alle meisjes van 12 jaar het GlaxoSmithKline HPV-vaccin Cervarix aangeboden.
Voor de meisjes tussen 13 en 16 jaar is er vanaf februari 2009 een ’inhaalcampagne’ van start gegaan. Deze wordt in opdracht van het RIVM uitgevoerd door de regionale GGDen, die deze taak naar eigen inzicht mogen invullen. Deze drie prikrondes per meisje, met het duurste ’gratis’ vaccin ooit, komen in werkelijkheid ten laste van de belastingbetaler.

Zowel in de RIVM-uitnodigingsbrief, ondertekend door prof. dr. R.A. Coutinho, alsook in de folder en op de bijbehorende website www.prikenbescherm.nl wordt het HPV-vaccin ten onrechte een ’inenting tegen baarmoederhalskanker’ genoemd.

Deze omschrijving slaat enkele essentiële stappen in de realiteit over: de vaccins zouden immers hoogstens kunnen beschermen tegen een infectie met de humaan papillomavirus (HPV) stammen 16 en 18, de HPVs in het vaccin. Ten eerste gaan de meeste HPV-infecties vanzelf weer over. En ten tweede zijn aan de ontwikkeling van een HPV-infectie tot baarmoederhalskanker aanzienlijke voorwaarden verbonden, zoals genetische- of chromosoomveranderingen (Matthias Dürst, universiteit van Jena).

De brief die de GGD Regio Nijmegen verstuurt, spreekt de vaccinkandidaten populair aan met ’meiden’, en eindigt met de belofte dat ’na de derde prikronde onder alle meisjes die zich hebben laten inenten, vijf iPods worden verloot’… De motivatie voor dit merkwaardige regionale GGD-initiatief: ”Om binnen de campagne voldoende bescherming te realiseren, is het van belang dat de meisjes alle drie de prikken halen. De GGD’en leveren op verschillende manieren inspanning om de meisjes hiertoe te motiveren. Hoe zij hieraan invulling geven, is de keuze van de lokale GGD’en zelf”, aldus Loes Hartman, communicatieadviseur GGD Nederland. Uitgangspunt is kennelijk dat de vaccins veilig zijn. Feit is, dat de injecties nogal pijnlijk kunnen zijn, hetgeen de aangewezen twee extra toedieningen geen pretje maakt.

Wat betreft de vragen die deze HPV-vaccinatie uitnodigingen oproepen, het volgende:

Bekijk (met je ouders) het filmpje HPV-vaccinatie op de site http://www.kidsfeeling.nl/
(exacte link:  http://www.kidsfeeling.nl/index.php/Waarschuwingen/ziek-na-inenting.html)
En verder kan ik alleen maar zeggen wat ik, gebaseerd op mijn intensieve research, zou doen als ik een Nederlandse meisje was en nu over deze HPV-vaccinatie zou moeten beslissen:

IK ZOU UIT DE BUURT BLIJVEN VAN WELKE VACCINATIESPUIT DAN OOK.

EN IK ZOU HÉÉL VER WEG BLIJVEN VAN DEZE HPV-VACCINS.
De volgende punten zijn goed om te weten vóór HPV-vaccinatie:

 • HPV-vaccinatie is losgebarsten in uitgerekend die landen waar baarmoederhalskanker, door periodieke uitstrijkjes in gestructureerd bevolkingsonderzoek, een hekkensluiter is. Let wel: met en zonder HPV-vaccins blijven deze uitstrijkjes altijd nodig!
 • Het verband tussen een HPV-infectie en baarmoederhalskanker is een aanname. De vaak herhaalde term ’een noodzakelijke oorzaak’ is geen wetenschappelijk bewijs.
 • Dr. Elizabeth R. Unger, hoofd van de  Papillomavirussectie van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gaf in een presentatie in 2001 kristalhelder aan: ”Een HPV-infectie is op zich onvoldoende voor de ontwikkeling tot baarmoederhalskanker.” Ergens onderweg is dit in de tekst van Gardasil’s FDA-goedkeuring in 2006 geruisloos veranderd naar: ”HPV is de oorzaak van 70% van alle gevallen van baarmoederhalskanker”…
 • In de aankondiging van deze FDA-Gardasilgoedkeuring staat: ”Hoewel de studieperiode niet lang genoeg was voor het zich ontwikkelen tot baarmoederkanker, gelooft men dat het voorkómen van deze voorloperlaesies hoogstwaarschijnlijk de preventie van baarmoederhalskanker tot gevolg heeft.” Een opnieuw vaak herhaalde tekst.
 • In het advies van de Gezondheidsraad: ”Het vaccin is zeer effectief tegen de voorstadia van baarmoederhalskanker. Het is zeer aannemelijk dat daarmee baarmoederhalskanker ook wordt voorkomen.” (RIVM, Vaste Prik, HPV-Special, dec.2008(04):4).
 • Uit onderzoek is bekend dat een HPV-infectie meestal vanzelf weer verdwijnt. Waarom dat bij een heel enkele vrouw niet gebeurt, is onbekend.
 • Een verrassende studie-uitkomst is: Meisjes/vrouwen, op het moment van vaccinatie met de HPV-vaccinstammen besmet, lopen maar liefst 44,6% meer kans op het ontwikkelen van baarmoederhalskanker… Voorafgaand aan de vaccinaties worden ontvangsters niet op aanwezigheid van deze HPV-stammen getest.
 • De HPV-vaccins zijn gebaseerd op genetisch gemanipuleerde virusonderdelen (virus gelijkende partikels, VLPs, manteleiweitten). De Amerikaanse arts dr. Bill Deagle zegt over deze nooit eerder in de natuur voorgekomen entiteiten: ”De DNA-inhoud voegt zich in in het gastheer-DNA, en in die zin is het vaccin dus levend. Het maakt genetisch gemodificeerde gastheren [lees: genetisch veranderde mensen]. Het is een gencassette met schakelgenen die epigenetisch [vanuit externe omstandigheden] genen kunnen aan- en uitzetten die onvruchtbaarheid teweegbrengen, auto-immuniteit, en kanker met abnormale orgaanontwikkeling.”


Het vaccin is daarmee dus gevaarlijker dan een infectie…

 • Dr. Rebecca Carley bevestigt: ”We gaan een enorme toename zien in onvruchtbaarheid en baarmoederhalskanker.” En ook zij benadrukt: ”Deze HPV-vaccins veranderen de menselijke genetische structuur.”
 • Behalve een gevaarlijke hoeveelheid van de zeer giftige stof aluminium bevatten beide HPV-vaccins ook andere substanties die absoluut niet in het lichaam of de bloedstroom thuishoren.  Zoals de eiwitten afkomstig van het kweekmedium van de virusgelijkende partikels (VLPs) – bij Gardasil gisteiwitten, bij Cervarix eiwitrestanten van insectencellen. Deze kunnen in het lichaam op korte termijn een anafylactische shock veroorzaken, en op de langere termijn uiteenlopende auto-immuunreacties.
 • In de landen waar al eerder met HPV-vaccinaties werd begonnen, hebben vele, zeer ernstige negatieve effecten plaatsgevonden. Dat geldt zowel voor Gardasil (in Amerika, Australië, en bijvoorbeeld Spanje), als voor Cervarix (Groot-Brittannië).
 • Een document van de Food and Drug Administration (FDA, lijkt op ’ons’ RIVM) meldt dat sinds de invoering van het vaccin in Amerika in juni 2006, Gardasil gemiddeld één dode per maand heeft opgeleverd… naast allerlei andere ernstige gevolgen, zoals de verlammingsziekte Guillain-Barré, een verschijnsel ook bekend na toediening van andere vaccins. (Controversial HPV Vaccine Causing One Death Per Month: FDA Report. Melding tot januari 2008 van 140 ’serieuze’ negatieve reacties, waaronder 27 ’levensbedreigende’ gevallen, 10 spontane abortussen, en 6 gevallen van de slopende verlammingsziekte Guillain-Barré Syndroom. http://www.lifesitenews.com/ldn/2008/jul/08070316.html
 • In Amerika is in februari 2009 de handtekeningenactie gestart van een petitie die de President en het Congres verzoekt om een officieel onderzoek naar de Gardasildoden.http://www.thepetitionsite.com/14/investigate-gardasil-vaccine-risks-now
 • In februari 2009 haalde Spanje 76.000 doses Gardasil van de markt nadat twee meisjes in Valencia enkele uren na hun HPV-vaccinatie in de intensive care waren beland.
 • HPV-vaccins zijn bedoeld voor een ziekte die feitelijk 10 tot 35 jaar na infectie verschijnt. De bescherming die de HPV-vaccins zouden bieden, houdt hooguit 6 jaar aan (=de duur van de gedane studies). Herhalingsinjecties zullen dus nodig zijn – met alle risico’s van dien. Herb Newborg, The Tragic Truth behind the Gardasil Nightmare, http://www.naturalnews.com/025613.html

Stel, je wilt je niet laten vaccineren.
En je wilt wèl vrij blijven van baarmoederhalskanker… Wat kun je doen?

Voor alle ziekten geldt: voorkómen is beter dan genezen!

 • Allereerst, laat je niet bang maken door wat fabrikanten en overheidsinstanties roepen. Hoe harder ze pushen, hoe meer je moet opletten. Als je bang bent, kun je wel meppen en rennen, maar niet helder nadenken… Met diep ademhalen word je weer rustig!
 • Heb respect voor jezelf en voor je lichaam! Luister goed naar jezelf en naar wat je echt, echt wil! Doe niet mee aan wat anderen denken dat ’IN’ of ’CHILL’ is.
 • Wanneer je van binnen een NEE voelt, LUISTER daar dan naar. Een betere raadsvrouwe heb je niet. JIJ bent de baas over je lijf! Dat geldt altijd. Ook voor jongens en vaccins!
 • Een gezond lichaam kan in principe iedere infectie het hoofd bieden.
 • Daarom, eet goede voeding:
 • Kies zoveel mogelijk onbewerkte, herkenbare biologische (!) bestanddelen.
 • Vermijd alle knutselvoedsel en vloekvoer uit pakjes, flesjes en potten. Wanneer dat niet (helemaal) lukt, lees dan altijd wel het etiket! Alle verpakte ’voedingsmiddelen’ zijn beladen met giftige E-nummers, de gevaarlijkste zijn aspartaam (E951) en MSG (E621-5). Weet wat je eet, en koop het boekje ”Wat zit er in uw eten?”;
 • Vermijd lichaamverzurende suikers, koffie en alcohol (kanker is dol op een zuur lijf);
 • Ontgift je lichaam regelmatig (bijvoorbeeld met spirulina of chlorella) en drink dagelijks veel vitaal, gefilterd water;
 • Een HPV-infectie is te voorkomen en te verhelpen met onder meer voldoende vitamine A en foliumzuur;
 • En het belangrijkste: uitstrijkjes blijven altijd noodzakelijk…

Wat voor de ontvangster de winst van deze HPV-vaccins zou moeten zijn, is mij met het vorderen van mijn onderzoek alleen maar steeds minder duidelijk geworden!

Wie nog meer gedetailleerde informatie en literatuurverwijzingen zoekt, verwijs ik naar mijn boek:

Baarmoederhalskanker – HPV-vaccins als een ’deus ex vagina’
Door Désirée L. Röver, ISBN 978.90.202.0327.1.
Verkrijgbaar bij de boekhandel, www.ankh-hermes.nl, en www.bol.com.

21 februari 2009
Désirée L. Röver – medisch research journalist

BAARMOEDERHALSKANKER
HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina’
Met een voorwoord van H.C. Moolenburgh

Baarmoederhalskanker

Omvang: 140 pag., paperback
Formaat: 14,5 x 21 cm.
Prijs: € 14,50
ISBN: 978 90 202 0327 1

Onthullende feiten over de verzwegen bijwerkingen van de HPV-vaccins

Désirée L. Röver beschikt over een breed historisch overzicht van de westerse patentgeneeskunde. Daarnaast heeft zij via haar wereldwijde contacten met artsen, therapeuten en onderzoekers een gedegen wetenschappelijke onderbouwing verzameld in het fascinerende veld van complementaire en holistische benaderingen van gezondheid. Naast het schrijven van artikelen geeft zij lezingen en workshops, en treedt zij op als dagvoorzitter van (medische) congressen en openbare debatten.  

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl