Therapieën & methoden

In dit gedeelte van de site vindt u meer informatie omtrent de behandelmogelijkheden. Voor u zal de beste behandelwijze gekozen worden welke meestal bestaat uit een combinatie van (klassieke) homeopathie, bioresonantie en EAV als uitgangsbasis. Wilt u meer informatie over de verschillende therapieën of analysemethoden, klik dan op een link hier beneden. opgemerkt dient te worden dat een alternatief werkend therapeut geen diagnoses mag stellen, het betreft hier wel diagnosemethoden maar dit dient u meer indicatief te zien. Officieel mogen wij geen diagnose stellen dus u dient dit niet als diagnose te zien.

Hetgeen besproken of bekeken is dient u niet als diagnose te beoordelen maar als indicatie voor verder onderzoek bij uw (huis-)arts of specialist. Paul Stollman stelt geen diagnose. De methoden kunnen echter een waardevolle aanvulling zijn voor het doen van verder gericht onderzoek via uw arts of specialist. Met deze methoden is niet alles “te zien zijn” dus wordt verder onderzoek via uw arts of specialist aangeraden in het bijzonder als klachten aanhouden.

De volgende therapie- en/of methoden worden in deze praktijk gebruikt:
(zie ook menu in rechter kolom)

 

copyright www.homeopathieroermond.nl  

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl