Wetenschappelijk bewijs biosresonantie

In de wetenschappelijke geneeskunde wordt zelfs een succesvolle methode ter discussie gesteld als het wetenschappelijke bewijs daartoe ontbreekt. Een groot voorbeeld is de klassieke homeopathie die al meer dan 175 jaar zeer verdienstelijk werkt maar het nog steeds zonder wetenschappelijke erkenning moet doen omdat degenen die voor officiële erkenning verantwoordelijk zijn haar niet willen begrijpen (alhoewel er wel positieve wetenschappelijke onderzoeken bekend zijn).

De bioresonantie is een relatief jonge wetenschap die in de reguliere geneeskunde niet is ingeburgerd. De huidige biofysica kan echter verklaren hoe deze therapie werkt. Er zijn een aantal wetenschappers welke de werkingsmechanismen van de bioresonantie-therapie inzichtelijk maken. Bijvoorbeeld prof. Adey, prof. Smith en dr. Popp. In vitro proeven (reageerbuisproeven) werden uitgevoerd in het oncologisch instituut der wetenschappen in Kiev. Deze proeven toonden eenduidig bewijs van de werkzaamheid van bioresonantie-therapie. Een andere studie van dr. Schumacher toonde aan dat bij allergiebehandelingen 80% van de allergische kinderen succes had bij een behandeling, een opvallend resultaat ! 83 % van de behandelde kinderen toonde geen reactie meer op het allergeen na de behandeling. 11% vertoonde wel nog reactie maar veel minder dan voorheen en 6% had geen baat bij de behandeling.

Onderzoeken
Onderstaande onderzoeken werden gedaan naar de werking van bioresonantie, de meeste onderzoeken werden uitgevoerd met het bicom bioresonantie apparaat.

1. Prospectieve, gerandomiseerde studie voor de toetsing van de behandelingsuccessen met endogene, elektromagnetische velden bij lichte levercel beschadigingen (R. Machowinski)

2. BIORESONANTIE Therapie bij het overbelastingssyndroom bij topsporters (Dr. med. B. Jesenek papez en Dr. med. prim. J. Barocic van het academisch ziekenhuis Maribor)

3. Retrospective praktijkstudie bij 200 therapiegevallen  (Dr. med. P. Schumacher)

4. Retrospectieve praktijkstudie. Twee jaar ervaring met de allergietherapie.  (Dr. med. J. Hennecke)

5. Onderzoeken ter transductie van azijnzuurinformatie (N. Rojko Vuga van de werkgroep Prof. Dr. A. Jeglic van de Universiteit Ljubljana)

6. De invloed van de BIORESONANTIE Therapie op de structurele dynamiek van het  serumalbumine (HSA) van patiënten met borstkanker (O.V. Zhalko-Totarenko en V.V. Livetsov: LEKON-onderzoekscentrum van de Rijksacademie voor de wetenschappen van de Oekraïne – Kiev)

 

7. Samenvattende beschrijving van de In-vitro-Modulatie van de fagocytoseactiviteit van menselijke polymorfonucleaire leukocyten m.b.v. de BIORESONANTIE Therapie (Osadchaya en D. Sakkarov : R.E. Kavetzky-instituut voor experimentele pathologie,   oncologie en radiobiologie van de Rijksacademie voor de wetenschappen van de  Oekraïne in Kiev)

 

8. Onderzoeken ter reconstitutie van het immuunsysteem van radioactief gecontamineerde muizen doormiddel van de BIORESONANTIE resonantietherapie

9. Overdracht van molecuul-informatie doormiddel van het bioresonantieapparaat   (BIORESONANTIE) tijdens de amfibieënproef (Dr. rer. nat. P. Ch. Endler et al.)

10.Groeisynchronisatie m.b.v. BIORESONANTIE therapie-overdracht van biologisch relevante informaties op tarwekiemen (Dr. rer. nat. P. Ch. Endler et al.)

11. Klinische studie China

Bioresonantie in deze praktijk
Therapieën & en diagnosmethoden
Wat is bioresonantie ?
Een bioresonanitebehandeling
Behandelmogelijkheden bioresonantietherapie

 

   

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl