Contact

Het telefoonnummer van de praktijk is : 0475-334633.
De praktijk is doorgaans in bedrijf van maandag tot en met zaterdag van 8.30 uur tot 12.00 uur.
Voor zeer dringende zaken voor patiënten die al in behandeling zijn kan gebeld worden met het noodnummer, voor meer informatie klik hier .

Vanwege vakantie is de praktijk gesloten van 2 t/m 11 maart. De mail wordt in deze periode wel gelezen maar voor zeer dringende gevallen kunt u contact opnemen met collega Moniek Brands, tel.: 06-14903206

U kunt ook mailen via het onderstaande contactformulier. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden zodat wij contact met u kunnen opnemen als de mail niet werkt, dit geldt in het bijzonder voor hotmail gebruikers. Geef ook uw achternaam of nog liever uw clientnummer op zodat ik weet wie mij mailt.

Let op: druk op de verzendknop onder aan de pagina na invullen van het formulier.
Geef altijd aan om welke patiënt het gaat, als bv. uw kind een andere achternaam heeft dan a.u.b. duidelijk de naam vermelden.

U kunt zich aanmelden voor de informatie nieuwsbrief als u hier klikt, dit is alleen voor patiënten bedoeld welke in behandeling zijn.

Opmerkingen en vragen zijn welkom.

* indicates required field

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl