Casus 101557, Huidkanker

Dame, 75 jaar met atopische eczeem en huidkanker in het gezicht. Deze huidlaesie was eerst precancereus en werd volgens patiënt door haar dermatoloog met diverse zalven behandeld. Nu was het zo ver dat de laesie operatief verwijderd moest worden. Mevrouw wilde het eerst homeopathisch proberen. Homeopathie en kanker worden vaak als vloekende combinatie gezien.

Wat men echter niet weet is dat er vele homeopaten in de oudheid kanker met succes behandelden. Hiermee pleit ik niet voor het onthouden van reguliere behandeling maar het is mij een doorn in het oog dat de vele succesvolle behandelingen van kanker door homeopaten in het begin van de vorige eeuw NIET bekend worden gemaakt aan het publiek in deze tijd. Zo was er o.a. R.T. Cooper (1844-1903), bekend van zijn genezingen van maagkanker en J. Ellis Barker (actief tot de jaren 40 van de vorige eeuw) welke vele kankergenezingen en genezingen van chronische aandoeningen op zijn naam schreef.

Iedereen kent de verhalen omtrent personen, bekend of niet, welke behandeld werden door zogenaamde homeopaten. Echter, in vrijwel alle gevallen werden zijn wel met homeopathische geneesmiddelen behandeld echter niet door deskundige homeopaten. Mevrouw kreeg een homeopathisch middel en Crystal colloidaal zilver. Echt colloidaal zilver van hoge kwaliteit kan, zo blijkt uit onderzoek, stamcellen hun werk laten doen, zonder zilver geen stamcellen. Het heeft een zeer helende werking op de huid (Marvin Lee Robey). Het is de samenwerking van het homeopathische middel en het echte colloïdaal zilver wat zijn werk deed.

Mevrouw keerde terug op consult bij haar huidarts die niet kon geloven dat deze aandoening “vanzelf” was verdwenen. Hij was geïnteresseerd in het artikel omtrent het zilver maar helaas deed hij er verder niet veel mee zoals bij navraag bleek. Tot mijn grote spijt heb ik geen foto’s gemaakt van deze patiënt maar wel bijgevoegd is een verklaring.

Copyright www.homeopathieroermond.nl 2010 huidkanker case 101557

   

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl