Casus 90165, Toxische belasting door werk / niersteen

Betrof behandeling van 32 jarige mevrouw met klachten na haar laatste zwangerschap. Uit meting bleek een hoge toxische belasting. Bij navraag bleek mevrouw veelvuldig in aanraking te komen met chemische middelen welke in de drukkerij werden gebruikt (is werkzaam in een drukkerij). Een vervelend probleem was dat zij daardoor (zoals bleek uit de EAV meting) snel en frequent misselijk was.

De toxische belasting kon mogelijk ook de aanleiding zijn van een miskraam in die periode. Behandeling d.m.v. het draineren van de stoffen met bioresonantie en drainage middelen leverde snel resultaat. Mw. raakte gelukkig snel weer zwanger en deze zwangerschap verliep tot de 32e week aanzienlijk beter dan de eerste. Echter in de 32e week ontwikkelde ze nierkolieken en nierstuwing door een niersteen. Mw. werd opgenomen en de gangbare therapie (buscopan en zelfs morfine) gaf geen dragelijke verlichting in klachten. Een percutane uretercatheter dreigde. Een specifiek homeopatisch middel bracht gelukkig een totaal en snel herstel.

Copyright www.homeopathieroermond.nl 2009  

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl