Informatie praktijk

Mijn naam is Paul Stollman en ik ben in 1969 ter wereld gekomen in Roermond. In 1998 ben ik gestart met een beroepsopleiding Klassieke homeopathie, deze heb ik in 2004 afgerond. Daarvoor heb ik de diploma’s A-verpleegkundige en anesthesieverpleegkundige behaald.Door mijn werk in het ziekenhuis, kwam ik vaker in aanraking met patiënten die met goed resultaat, behandeld werden door de klassieke homeopathie. Alhoewel ik in eerste instantie sceptisch tegenover homeopathie stond, was mijn interesse groot genoeg om er toch het een en ander over te lezen. Mijn interesse werd steeds groter zodat ik besloot de 6 jarige studie tot Klassiek Homeopaat te gaan volgen. Het combineren van mijn werk in de reguliere geneeskunde met de alternatieve geneeskunde, is een waardevolle combinatie.

Tevens heb ik mij verdiept in de EAV en bioresonatie. Dit zijn twee zeer welkome aanvullingen in mijn praktijk.

In mijn praktijk maak ik tevens gebruik van ortho-moleculaire preparaten. Dat zijn preparaten op basis van bijvoorbeeld vitaminen, mineralen, vetzuren die van belang zijn bij het herstel. Voor de behandeling van diverse welvaartsziekten is het gebruik van supplementen onontbeerlijk.

2017_3_3

Ik ben ingeschreven bij de beroepsvereniging: Nederlandse Vereniging voor Klassiek Homeopaten .

Consulten
De praktijk is aangesloten bij een beroepsvereniging waardoor de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars.

  • Eerste consult bij contante afrekening/per pin: € 125,-
  • Eerste consult kind* bij contante afrekening/per pin: € 85,-
  • Vervolg consult bij contante afrekening/per pin: € 49,50 (per 1 september €55,-)
  • Betaling alleen contant of per pin, is dit onverhoopt niet mogelijk, dan wordt een toeslag in rekening gebracht   i.v.m. administratiekosten bij factuur op rekening a €2,50
  • Bepaalde bloedanalyses zijn bij intake consult inbegrepen en bij vervolgconsult wordt een vergoeding van €10,- gevraagd
  • * :  kind t/m 12 jaar

Consulten alleen volgens afspraak
Bij afzeggen binnen 48 uur of niet verschijnen op consult, wordt de normale consultprijs berekend.

Splitsen van rekeningen:
Wij willen er u op wijzen dat het niet toegestaan is om consulten op andere namen uit te schrijven of te “splitsen”, dit is frauduleus en hieraan wordt geen medewerking verleend.

Adres praktijk
Dorpsstraat 87
6042 LB Asenray – Roermond
(er ligt ook een Dorpsstraat in Herten, veel navigatiesystemen geven een verkeerde route aan,
ook als u de juiste postcode intypt. Veelal is “Dorpsstraat Roermond” de juiste keuze.
Tel. 0475 334633 of email

Openingstijden:
Maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag van 8.00 uur tot 12.30 uur.

Routebeschrijving
De praktijk ligt nabij Restaurant de Ridder van Asenrode alwaar u de bewegwijzering van kunt volgen.
Voor een kaart klikt u hier. Let op: er ligt ook een Dorpstraat te Herten/Roermond, u dient de Dorpstraat in Roermond (Asenray) aan te houden. Voor navigatie via navigatiesystemen is het handig om “Maalderstraat – Roermond” aan te houden, deze komt uit op de juiste Dorpstraat. Voor diverse routbeschrijvingen en ANWB routeplanner klik hier.

Openbaar vervoer
De praktijk is makkelijk met het openbaar vervoer. Meer informatie vindt u op de website van Veolia.

Deze praktijk is aangesloten bij :
Nederlandse Vereniging Klassiek Homeopaten
SCAG: Geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

logo-scag  

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl