Casus 20110860, Erysipelas / belroos / wondroos (2)

Meneer met wondroos infecties. Werd alleen behandeld door gebruikmaking van een natuurgeneeskundig middel. Dit middel is geschikt voor zelfmedicatie maar een wondroos situatie niet. Het middel wordt daarom niet genoemd in onderstaand verslag.

—– Original Message —–
From: T
To: Praktijk P.Stollman
Sent: Wednesday, April 20, 2011 1:24 PM
Subject: Re: ;

Vorig jaar juni 2010 kreeg ik voor de 2e keer wondroos ik ben 63 jaar (in 2001 heb ik het ook gehad aan mijn arm 14 dagen ziekenhuis).

 

De eerste dag werd ik ziek braken, hoofdpijn niet normaal,de volgende dag zag mijn vrouw dat mijn been heel erg dik en rood was, dat had ik zelf niet eens gemerkt zo ziek was ik, tegen de 40 graden koorts ’s middags ben ik opgenomen en werd er penicilline gegeven via infuus (heeft in 2001 ook geholpen) maar ik werd maar zieker en zieker was me van mijn omgeving weinig bewust.

 

Ik bleef ruim een week braken, en voelde me ontzettend ziek. Mijn zout gehalte was naar nul gezakt dat kreeg ik steeds te drinken via een drankje in de hoop dat het wat beter werd. Inmiddels was de pijn in mijn been niet te harden en bleef maar dik en rood. Na 15 dagen mocht ik het ziekenhuis verlaten met nog steeds een dik rood been en een steunkous.

 

Daarna ging het been helemaal vervellen, na een aantal maanden was ik nog steeds moe en erge haaruitval normaal heb ik een dikke bos maar het werd al snel dunner en dunner. Toen kreeg ik van Paul XXX wij hadden er nog nooit van gehoord maar elke dag een theelepeltje is het proberen waard. Na 3 weken werd ik minder moe en ging mijn haar glanzen, anderhalve maand later zag je allemaal korte haartjes terug komen nu heb ik weer een volle bos met haar dus voor mij heeft het zeker geholpen.

Bedankt.

   

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl