Casus 20111352, Kaakabces

Mevrouw met abces in de kaak, werd enkel behandeld met homeopatisch middel.

—– Original Message —–
From:
To: Paul Stollman
Sent: Monday, September 05, 2011 11:07 PM
Subject: Abces kaak

 

Paul,

 

Op donderdag begint een abses in mijn kaak. Ik denk nog dat het wel mee zal vallen, maar dat bleek ijdele hoop. Op zaterdag krepeer ik van de pijn. Ik besluit te wachten tot ik maandag bij mijn eigen tandarts terecht kan en neem veel pijnstillers.

 

Op maandag kan ik gelukkig naar de tandarts. Intussen word ik gek van de pijn. Om mijn kies te redden wil de tandarts eerst een AB-kuur proberen. Ik start meteen de kuur.

 

Voor de zekerheid heb ik de homeopaat, bij wie ik in behandeling ben, intussen ook ingelicht. Ik kan de medicatie komen ophalen, ook op maandag. Een paar korreltjes in een zakje en een gebruiksaanwijzing.

 

Die maandag wordt de pijn er niet minder van. De volgende ochtend word ik wakker en tot mijn stomme verbazing zónder enige pijn. Ik kan het niet geloven. Na al die pijn en die gigantische hoeveelheid pijnstillers heb ik nu ineens helemaal géén pijn meer. Ook geen restpijn. Gewoon pijnvrij, alsof er nooit pijn is geweest.

 

Het zal niet aan die ene AB-pil hebben gelegen. Het moeten die paar korreltjes zijn geweest.

Groeten,

   

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl