Casus 20121650, PDD NOS

Jongeman, 14 jaar met diagnose PDD-NOS. Werd behandeld met enkele homeopathische middelen ter behandeling van constitutie, erfelijkheid en verbetering van de concentratie. Voor dat laatste werd een speciaal middel gebruikt dat in dit geval doeltreffend heeft gewerkt. Hier beneden de authentieke, niet gewijzigde tekst behoudens dat de namen verwijderd zijn om de privacy te garanderen.

From:N

Sent: Wednesday, April 04, 2012 11:36 AM
To:Paul Stollman
Subject: verhaaltje

 

Beste Paul,

 

Ik wil even met je delen dat we goed nieuws hebben gekregen op L. school, N. .We hadden een gesprek met L. mentor en zijn ambulante begeleidster over L. prestaties in zijn eerste jaar op hun school. Zijn indicatie voor een rugzakje vanwege zijn PDD-NOS wordt niet meer verlengd !

 

Heel goed nieuws, ik ben ontzettend blij dat L. zoveel goede prestaties neerzet, het was een goede keuze om hem door jou te laten behandelen tegen de BMR inenting die hij als baby had gekregen en dat we zijn begonnen op het moment dat hij naar het voortgezet onderwijs ging, een goede zet. Het was duidelijk dat er nog veel metalen in zijn lichaam zaten die hem onrustig maakte en voor enorme concentratieproblemen zorgde, ondanks de ontstoring die hij toentertijd ook heeft gehad.

 

De druppels die je L. hebt voorgeschreven hebben hem ten voordele veranderd, zijn mentor gaf aan dat L. zich juist heel goed kon focussen op de leraar ,terwijl zijn klas erg onrustig is…Ook thuis merk ik dat hij beter aanspreekbaar is en niet meer zo in paniek raakt wanneer de dingen anders  aan dan hij zou willen.

 

Hij is op school begonnen met het laagste niveau en kan nu naar een hoger niveau omdat zijn punten heel goed zijn. Ik ben blij dat ik niet ben overgestapt naar reguliere medicatie, die deze kinderen vaak krijgen vanwege hun problemen, ik stond op het punt om het te gaan doen maar ben gelukkig naar jouw praktijk gekomen.

 

Paul , ga zo door met het mooie werk dat je neerzet, ook namens L. ..bedankt!
Vriendelijke Groet N.

 

 

  

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl