Casus 70745, eczema medicamentosa (huiduitslag)

Vrouw, 55 jaar met eczema medicamentosa, huiduitslag als gevolg van allopathische medicatie (medicijnen welke gebruikt worden in de reguliere geneeskunde). Deze mevrouw was al in behandeling voor een andere klacht toen, na enkele weken gestart te zijn met een medicijn, er een ernstige huiduitslag optrad met heftige jeuk. 

Deze werd behandeld door de medicatie te stoppen (op voorschrift huisarts) en een drainage therapie in te zetten met drainage middelen en bioresonantie. De algemene EAV meting was aanvankelijk zeer laag welke mogelijk wijst op een vergiftigingsbeeld van de medicatie (hand-handmeting 42 waar deze 85 moet zijn). Na enkele dagen verbeterden de EAV waarden aanzienlijk. De huiduitslag verminderde langzaam en het duurde een aantal weken voordat deze pas grotendeels weg was. De jeukklachten verminderde sneller. Op de bovenste foto, gemaakt toen de huiduitslag op zijn hoogtepunt was, is duidelijk te zien hoe vurig de uitslag was. Voor alle duidelijkheid nogmaals: er is niet gemanipuleerd aan de kleuren wat ook te zien is aan de witte kleding.

Opmerking: dit voorbeeld is niet bedoeld om u er van te weerhouden allopathische medicatie te gebruiken.

Eczema medicamentosa

   

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl