Casus 80179, Kind met terugkerende infecties en verminderde weerstand

Betrof behandeling van een jongetje van 2 jaar met voorgeschiedenis van een virale hersenvliesontsteking (meningitis) welke veel terugkerende infecties daarna kreeg. Het kind kreeg hiervoor veelvuldig antibiotica, op een bepaald moment zelfs elke twee weken. De kinderarts wilde het kind een onderhoudsdosering antibiotica gaan geven, daarvoor kwamen de ouders met het kind voor behandeling.

Behandeling was succesvol, het kind heeft daarna nog 1 maal een antibioticakuur nodig gehad en veranderde van een kwakkelend kind in een gezond en vitaal kind. Grappig te melden is dat de kinderarts na enkele maanden niet meer herkende. Hiermee wil ik niet impliceren dat een kinderarts geen antibiotica dient te geven of dat u het advies van een kinderarts niet moet opvolgen. Antibiotica kan levensreddend zijn net als de kinderarts. Deze casus is slechts een voorbeeld om te laten zien dat er in enkele gevallen ook op een andere manier aan gezondheid gewerkt kan worden bij voorkeur in samenwerking met kinderarts/specialist.

Letterlijke weergave enquete:

Wat is de diagnose of naam van uw aandoening waarvoor u in behandeling kwam:
Verminderde afweer, veel ziek

Welke behandeling/therapieën heeft u eerder gehad voor deze aandoening:
kinderarts wilde hem aan de antibiotica

dit weten te voorkomen

Wat was het effect van eerdere alternatieve geneeskundige therapieën:
nvt

Wat was het effect van eerdere reguliere geneeskundige behandelingen:
geen resultaat

Welk effect heeft u gehad na behandeling (in deze praktijk):
Verbeterde weerstand, weinig ziek, tot niet meer ziek

Kunt u in % aangeven hoeveel % uw klachten verbeterd zijn na behandeling:
80%

Indien positief resultaat: Bent u van mening dat dit resultaat bereikt is door behandeling in deze praktijk waar alternatieve geneeswijzen worden toegepast:
ja

© 2008 www.homeopathieroermond.nl

© 2008 www.homeopathieroermond.nl  

Het is niet toegestaan om delen of gedeelten van deze website te downloaden, verveelvoudigen en/of openbaar te maken op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.homeopathieroermond.nl